5 упражнения за перфектни бедра

Всяка жена мечтае за перфектна форма на бедрата. Но прави грешката да не мисли много за вътрешната част на бедрото, когато тренира и не отделя време за упражнения на тази част от краката, а те не изглеждат така перфектни, както иска. Вътрешната част на бедрата се нуждаят от специално внимание и са необходими специални упражнения.

И така, днес ще ви помогнем да оформите бедрата. Нуждаете се само от постелка или ако нямате специална, използвайте настилката на пода. Не забравяйте, че всяка тренировка започва с разгряване и че трябва да правите кратки почивки между сериите.

  1. Махове с крак – можете да използвате упражнението за загряване. Застанете изправени. Съберете краката и отпуснете ръцете до тялото. Повдигнете единия крак встрани, а другия задръжте изправен. Балансирайте с повдигнатия крак и изнесете пред опорния. Направете 3 серии по 8 повторения за всеки крак.
  2. Застанете изправени с широко разтворени крака като балерина. Бавно приклекнете надолу докато коленете се свият под прав ъгъл, поставете ръцете зад главата. После бавно се изправете. Може да използване и тежести. В същата позиция за по-добри резултати направете няколко пружиниращи движения за около 10 сек. Повторете 8 пъти.
  3. Кръгове с крак – легнете на земята и поставете ръцете до тялото с дланите към вас. Повдигнете левия крак така, че пръстите да сочат към тавана. Започнете кръгови движения. По време на изпълнението движете целия крак и не повдигайте таза от пода. Направете 5 завъртания по посока на часовниковата стрелка и 5 – обратно. Повторете 8 пъти и сменете крака.
  4. Легнете странично на пода и свийте леко долния крак. Повдигнете другия на 45 °, задръжте леко, свалете крака с няколко сантиметра и бързо го повдигнете нагоре. Направете 20 повторения и сменете крака.
  5. Легнете странично на пода, изпънете краката и кръстосайте горния отпред. Подпрете главата с ръка или я отпуснете на рамото. Докато вдишвате повдигнете долния крак и издишайте докато го спускате. Позата на тялото не бива да се променя. Обърнете се на другата страна след 8 повторения.

Отделете време, изпълнете правилно упражненията и се забавлявайте!

Хареса ли Ви този артикул?
Call Now Button