Diassport – спортни стоки и спортно оборудване; настилки за спортни игрища и спортни зали; цялостното изграждане на спортни обекти!

Продуктовата база на компанията предлага артикули за почти всички видове спорт, които може да практикувате в България. Без значение дали ви трябва фитнес екипировка и оборудване; спортни стоки за футбол, баскетбол, волейбол или хандбал, или за индивидуални спортове като лека атлетика, гимнастика, тенис на корт, тенис на маса, плуване, можете да закупите качествени продукти онлайн, описани и представени както подобава.

История на компанията

Diassport е компания, която предлага изключително разнообразие от спортни стоки на българския пазар. Тя е наследник  на ЕТ „Диас”, която започва своята дейност още през 1994 г. с физически магазин за продажба на тенис аксесоари, с услугата наплитане на тенис ракети, риболовни принадлежности. През новия век, компанията продължава успешното си развитие, като през 2003 г. започва да предлага и спортни настилки за спортни зали, училищни салони, градски площадки, за създаване на игрища за конкретни видове спорт.

С годините компанията разширява продуктовата гама с оборудване за фитнес, спортни стоки за групови и индивидуални спортове. С навлизането на онлайн пазаруването, Diassport отваря нова страница в история си, която позволява достъп до все повече клиенти: любители, професионалисти, спортни клубове, спортни организации, фитнес клубове, спортни федерации и организации.

Днес компанията работи с най-популярните брандове за спортни стоки в Европа. Представяме на българския пазар марката Molten – водещ доставчик на топки за баскетбол, волейбол, футболни топки, хандбални топки; Pegasus – водещи производители на фитнес оборудване. Също така Adidas, Reebok и други брандове специализирани за конкретни видове спорт.

Екип Diassport

Екипът ни в Diassport се състои от мотивирани професионалисти, които се стремят към непрекъснато подобрение и развитие в предлагането на онлайн услугата. Ние не само предлагаме висококачествени продукти, но и поддържаме връзка с нашите клиенти, като им предоставяме персонализирано обслужване и решения, които отговарят на техните нужди и изисквания. Екипът разполага със специалисти, които консултират избора на стоки, осигуряват разнообразие от решения за всеки вид спорт представен в сайта и консултират клиентите по всички спортни въпроси. Стремежът ни е да бъдем повече от доставчик на спортни стоки, но екип с мисия, който вдъхновява хората да откриват радостта и доброто от практикуването на спорт.

Можем да бъдем полезни за вас като консултанти за даден вид спорт, като продавачи на спортно оборудване и като изпълнители на спортни обекти за игра, обучение, забавление или за професионално практикуване.

Мисия и цели

Нашата мисия в Diassport е да допринасяме за развитието на спорта и здравословния начин на живот чрез предоставяне на качествено спортно оборудване и стоки. Ние вярваме, че спортът има силата да променя начина на живот на хората и затова се стремим да бъдем активен участник в този процес, като предоставяме иновативни и висококачествени решения за нашите клиенти.

Зад практикуването на спорт се крият дисциплината, волята, себераздаването, общуването със съотборници и съперници; навлизането в спорта дава увереност, нов поглед към възможностите на собственото ни тяло, воля за постижение и възможност да надминем себе си всеки ден. С вярата в силата на спорта, ние се движим пред нашите клиенти, за да им дадем  възможността за трансформация и развитие.

Другата ни голяма цел е да стимулираме обществото към активен начин на живот, към здравословни навици и към постигане на баланс между тялото, ума и духа на всеки хванал тенис ракета, започнал да плува, влязъл в залата за фитнес или пробягал първите 100 метра в живота си, в търсене на по-висок резултат. Защото всички това носи със себе си незаменимите предимства на спорта.

Спортът е естествен стимул за психично благополучие и здравословен начин на живот. Практикуването на спорт значително намалява симптомите на стрес и тревожност. Спортът задълбочава връзката ни с околната среда, стимулира вниманието, понижава чувството на изтощение и дори повишава креативността. Не е тайна, че спортът спомага за регулиране на циркадния ритъм на тялото, което води до по-качествен сън и цялостно подобряване на психиката и физиката на човека.

Спортът насърчава общностния дух. Спортните занимания имат способността да събират и обединяват много ентусиасти и любители, които се свързват, споделят съвети и се мотивират взаимно; създават си среда, в която да тренират или играят заедно. Връзката, която се създава между състезатели и треньори, между съотборници, дори и между съперници в индивидуалните видове спорт, е страхотна и незабравима. Тя изпълва човека и го кара да се чувства пълноценен.

Затова сме тук, за да насърчаваме спорта във всичките му аспекти и да осигурим, това което е необходимо, за да сбъднете вашите спортни мечти.

Контакти
Ние сме на ваше разположение и очакваме да се свържете с нас: София, жк Младост 1А, бл. 508, вх. Г, тел.: 089 33 88 444, 02 4160 150, [email protected] или на нашата контактна форма.

спортни стоки
Спортни стоки
Аксесоари за любителски и професионален спорт за отборни и индивидуални спортове
Посетете diassport.com

фитнес съоръжение
Фитнес уреди
Оборудване за любителски и професионален фитнес, стрийт фитнес и детски площадки
Посетете diassport.com

спортна зала
Оборудване
Спортно оборудване за физкултурни салони, училищен и професионален спорт
Посетете diassport.com

площадки
Спортни настилки
Настилки за открити спортни площадки – изкуствена трева, акрил, разливна гума.
Посетете diasflooring.com

настилки
Настилки
Настилки за учебни и административни помещения, физкултурни салони и зали
Посетете diasflooring.com

настилка
Външни зони
Ландшафтно озеленяване, затревяване с естествена и изкуствена трева. Ударопоглъщащи настилки
Посетете diasflooring.com

проект за стадион
Спортни балони
Въздушно поддържани куполи за сезонно покриване на спортни площадки
Посетете diasbuild.com

конструкции
Спортни зали
Зали с метална конструкция и винилово покритие
Посетете diasbuild.com

оборудване
Конструкции
Метални конструкции – стационарни и мобилни трибуни и други.
Посетете diasbuild.com

Групата Диас България включва
diassport.com – спортно оборудване и аксесоари
diasflooring.com – професионални настилки за общестени помещения и сп
diasbuild.com – балони и зали за спорт, складове, търговия и др.