Диас България включва в себе си няколко проекта, насочени към спорта и свободното време:

 

Организацията ни е наследник на ЕТ Диас, създадена през 1994 г. Стартирахме работа с аксесоари за тенис на корт и наплитане на тенис ракети и с магазин за риболовни принадлежности. През всичките тези години работихме с редица водещи брандове за спорт и винаги успявахме да предложим  все по-атрактивен асортимент на нашите клиенти. През 2003 г. бяхме една от първите компании, които започнаха да доставят и монтират на българския пазар спортни настилки. Натрупахме опит в сферата на спорта и настилките за спорт и общо приложение, експертиза, която с удоволствие предоставяме на нашите партньори и клиенти в многобройните ни проекти.

Основната дейност на компанията е съсредоточена в дистрибуцията на висококачествено спортно оборудване, монтаж и поддръжка на всички видове спортни настилки, както и настилки за офиси, складови помещения и др. През последните 4 години на нашето развитие предлагаме на пазара едни от най-конкурентните решения за покриване на складови площи и спортни терени – балони и метални конструкции.

Нашият екип се състои от мотивирани и енергични професионалисти. Готови сме да работим всеотдайно за клиентите, за развитието на българския спорт, за обществото и за утвърждаване на нашата компания като предпочитан и надежден дългосрочен партньор.

Ще се радваме да се свържете с нас на посочените контакти.

Мисия

Нашата компания е създадена, за да допринася за развитието на няколко основни групи хора.

На първо място стоят нашите клиенти, които предпочитаме да наричаме партньори. Нашата основна цел е чрез продуктите и услугите, които предлагаме да помагаме на партньорите ни да постигат основните си цели!

На второ място искаме да спомагаме за развитието на българското общество. Стремим се нашите действия да са пример за спазване и усъвършенстване на правилата на обществото. Борим се да развиваме предприемаческия дух на българите и да мотивираме младите хора да работят и успяват в България. Участваме в благотворителни инициативи и дейности.

На трето място се грижим за служителите на компанията. Създаваме среда, в която хората се чувстват част от общност, подкрепят се и се разбират, чувстват се сигурни. Насърчаваме ги да се развиват като личности и да се бъдат предприемачи в сферата си на действие. Стремим се финансовите средства, които получават, да са достатъчни за спокойно и качесвено ежедневие.

Ще се радваме да се свържете с нас на посочените контакти.

ПРОДУКТОВА ГАМА

Желанието ни е да задоволим всяко търсене в областта на масовия спорт с продукт на добра цена с безкомпромисно качество. Стремим се да намираме решение и да отговаряме на специфични изисквания и задания на нашите партньори.

Дистрибутор и официален вносител сме на редица утвърдени брандове за спорни стоки, аксесоари, оборудване и настилки. Продуктовата ни гама включва над 5000 продукта и постоянно се увеличава. Представители на фирмата могат да доставят, монтират и настроят оборудването и уредите, които ще използвате.

Можем да Ви бъдем полезни за създаването и реконструкция на спортни площадки, фитнес зали и други съоръжения за спорт.

Готови сме заедно с Вашите специалисти да обсъдим Вашите идеи за спортно оборудване.

Специализирани сме в доставка на метални изделия за спорт по поръчка – стойки, пилони, трибуни, огради и всяко друго оборудване необходимо за нормалното протичане на спортните занимания.

Инсталираме и поддържаме всички видове спортни настилки: тревни настилки, акрилни настилки, ПВЦ настилки, лекоатлетически писти и др.

Предлагаме голяма гама от мрежи за спорт и защитни мрежи.

Ще се радваме да се свържете с нас на посочените контакти.


MOLTEN е иновационна и високотехнологична Японска компания, която предоставя безупречно оборудване в няколко различни сфери. Топките MOLTEN се разработват на основата на ценности като перфекционизъм и непрестанно любопитство към откриване на най-добрите решения, който превръща идеала за качество в реалност.Още за молтен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *