Диас България включва в себе си няколко проекта, насочени към спорта и свободното време:

 

Организацията ни е наследник на ЕТ Диас, създадена през 1994 г. Стартирахме работа с аксесоари за тенис на корт и наплитане на тенис ракети и с магазин за риболовни принадлежности. През всичките тези години работихме с редица водещи брандове за спорт и винаги успявахме да предложим  все по-атрактивен асортимент на нашите клиенти. През 2003 г. бяхме една от първите компании, които започнаха да доставят и монтират на българския пазар спортни настилки. Натрупахме опит в сферата на спорта и настилките за спорт и общо приложение, експертиза, която с удоволствие предоставяме на нашите партньори и клиенти в многобройните ни проекти.

Основната дейност на компанията е съсредоточена в дистрибуцията на висококачествено спортно оборудване, монтаж и поддръжка на всички видове спортни настилки, както и настилки за офиси, складови помещения и др. През последните 4 години на нашето развитие предлагаме на пазара едни от най-конкурентните решения за покриване на складови площи и спортни терени – балони и метални конструкции.

Нашият екип се състои от мотивирани и енергични професионалисти. Готови сме да работим всеотдайно за клиентите, за развитието на българския спорт, за обществото и за утвърждаване на нашата компания като предпочитан и надежден дългосрочен партньор.

Ще се радваме да се свържете с нас на посочените контакти.

Мисия

Нашата компания е създадена, за да допринася за развитието на няколко основни групи хора.

На първо място стоят нашите клиенти, които предпочитаме да наричаме партньори. Нашата основна цел е чрез продуктите и услугите, които предлагаме да помагаме на партньорите ни да постигат основните си цели!

Грижим за служителите на компанията. Създаваме среда, в която хората се чувстват част от общност, подкрепят се и се разбират, чувстват се сигурни. Насърчаваме ги да се развиват като личности и да се бъдат предприемачи в сферата си на действие. Стремим се финансовите средства, които получават, да са достатъчни за спокойно и качесвено ежедневие.

Спомагаме за развитието на българското общество. Стремим се нашите действия да са пример за спазване и усъвършенстване на правилата на обществото. Борим се да развиваме предприемаческия дух на българите и да мотивираме младите хора да работят и успяват в България. Участваме в благотворителни инициативи и дейности.

Ще се радваме да се свържете с нас на посочените контакти.

ПРОДУКТОВА ГАМА

Желанието ни е да задоволим всяко търсене в областта на масовия спорт с продукт на добра цена с безкомпромисно качество. Стремим се да намираме решение и да отговаряме на специфични изисквания и задания на нашите партньори.

Дистрибутор и официален вносител сме на редица утвърдени брандове за спорни стоки, аксесоари, оборудване и настилки. Продуктовата ни гама включва над 5000 продукта и постоянно се увеличава. Представители на фирмата могат да доставят, монтират и настроят оборудването и уредите, които ще използвате.

Можем да Ви бъдем полезни за създаването и реконструкция на спортни площадки, фитнес зали и други съоръжения за спорт.

Готови сме заедно с Вашите специалисти да обсъдим Вашите идеи за спортно оборудване.

Специализирани сме в доставка на метални изделия за спорт по поръчка – стойки, пилони, трибуни, огради и всяко друго оборудване необходимо за нормалното протичане на спортните занимания.

Инсталираме и поддържаме всички видове спортни настилки: тревни настилки, акрилни настилки, ПВЦ настилки, лекоатлетически писти и др.

Предлагаме голяма гама от мрежи за спорт и защитни мрежи.

Ще се радваме да се свържете с нас на посочените контакти.

Molten

MOLTEN е иновационна и високотехнологична Японска компания, която предоставя безупречно оборудване в няколко различни сфери. Топките MOLTEN се разработват на основата на ценности като перфекционизъм и непрестанно любопитство към откриване на най-добрите решения, който превръща идеала за качество в реалност.Още за молтен