Баскетболна топка AMILA TS2000 No. 5

32.00 лв.

Баскетболна топка AMILA TS2000 No. 5 е за игра на открито с тегло  450 – 500 г.

Код: 41645 Категории: , Етикети: ,
Call Now Button