Диас Спорт ЕООД е компания наследник на ЕТ Диас, създадена през 1994 г. Основната дейност на компанията е съсредоточена в производство на висококачествено спортно оборудване, монтаж и поддръжка на всички видове спортни терени и дистрибуция на топки Молтен на територията на България.

Нашият екип се състои от мотивирани и енергични професионалисти. Готови сме да работи всеотдайно нашите клиенти, за развитието на българския спорт и за утвърждаване на нашата компания като предпочитан и надежден партньор.

Мисия

Нашата мисия е свързана с желанието да задоволим всяко търсене в областта на масовия спорт с продукт на добра цена с безкомпромисно качество. Стремим се да отговаряме на конкретни изисквания. Можем да Ви бъдем полезни за създаването и реконструкция на спортни площадки, фитнес зали и други съоръжения за спорт. Готови сме заедно с Вашите специалисти да обсъдим Вашите идеи за спортно оборудване съобразно изискванията на европейските стандарти за качество и безопасност, както и за категоризация на спортни терени и места за отдих.
Представители на фирмата ще доставят, монтират и настроят уредите, които ще използвате. Ще Ви предоставят анализ за капацитета и работата на спортното съоръжение и ще дадат методически указания за комплексна експлоатация.
Ще се радваме да се свържете с нас на посочените контакти.

МОЛТЕН

MOLTEN е иновационна, технологична, интернационална компания, която предоставя безупречно оборудване. Топките MOLTEN се разработват на основата на ценности като непрестанно любопитство към откриване на изненадващи решения, перфекционизъм, който превръща идеала в реалност и професионализъм.

ПРОДУКТОВА ГАМА

Специализирани сме и в проектирането и изработването на метални изделия за спорт – стойки, пилони, трибуни, огради и всяко друго оборудване необходимо за нормалното протичане на спортните занимания.

Инсталираме и поддържаме всички видове спортни настилки: тревни настилки, акрилни настилки, ПВЦ настилки, лекоатлетически писти и др.
Предлагаме голяма гама от мрежи за спорт и защитни мрежи.

Произвеждаме широка гама продукти от естествена, изкуствена кожа, винил и други:

  • дюшеци за гимнастика, лека атлетика и бойни спортове,
  • боксови чували и предпазители за стени,
  • цвички.

Дистрибутор сме за продуктите на Молтен за територията на България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *