Диас спорт

професионален и любителски спорт

фитнес уреди и аксесоари

виж повече

Диас спорт

Топки MOLTEN

виж повече

Диас спорт

Изграждане и поддържане на спортни съоръжения и спортно оборудване

виж повече

Категории на фокус

За компанията

Диас Спорт ЕООД е компания наследник на ЕТ Диас и е създадена през 1994 г. Основната ни дейност е съсредоточена в производство и дистрибуция на висококачествено спортно оборудване, както и монтаж и поддръжка на всички видове спортни терени. Диас Спорт е дистрибутор на водещата марка за топки Молтен на територията на България.

Прочети още

Продукти на фокус

36.00 лв.

Спортни стоки

Диас Спорт поддържа вашия активен начин на живот като предлага качествено спортно и фитнес оборудване и професионални спортни стоки от водещи производители.

Онлайн магазинът ни разполага с широка гама продукти на склад подходящи за всякакъв вид спорт, като ние се стараем постоянно да обновяваме продуктовата ни гама и да добавяме нови продукти.

Тук може да намерите:
• Фитнес уреди – подходящи за както за професионално оборудване на фитнес и спортни зали, така и за употреба в удобството на дома.
• Спортни екипи на водещи марки
• Аксесоари, подходящи за фитнес, волейбол, футбол, бадминтон и други спортове
• Конкурентни и ниски цени и бърза доставка.
Диас Спорт е концентрирана също в проектирането и изработката на метални изделия за спорт: пилони, стойки, трибуни, огради и друго оборудване, нужно за нормалното протичане на спортните занимания. Инсталираме и поддържаме всички видове спортни настилки: тревни настилки, акрилни настилки, ПВЦ настилки, лекоатлетически писти и др.

Продуктов каталог

Последни новини

Проектиране на спортни съоръжения

Нашата амбиция е да задоволим всяко търсене в областта на масовия спорт с продукт на отлична цена и с безкомпромисно качество. Стремим се да отговаряме на Вашите конкретни изисквания по отношение на продуктите. Можем да Ви бъдем полезни за създаването и реконструкция на спортни площадки, фитнес зали и други съоръжения за спорт.

Нашата мисия

Molten

Още за молтен